Onze praktijk

Onze praktijk voor algemene fysiotherapie, cranio sacraal therapie en kinderfysiotherapie is sinds 1981 gevestigd in Nagele. Voor de kinderfysiotherapie is de situatie onlangs gewijzigd. Door de sterk toegenomen vraag naar fysiotherapie aan huis bij kinderen gaat Ria Kleijn met ingang van 1 juni 2020 hier de nadruk op leggen. Bijvoorbeeld bij zuigelingen en baby’s met een voorkeurshouding, ontwikkelingsachterstand of andere motorische problemen. Onze nevenvestiging aan de Griend 7 te Emmeloord is vanaf 1 juni 2020 gesloten.

In het incidentele geval dat een kind wel in de praktijk behandeld moet worden, dan kan dat op onze locatie te Nagele, Ring 1.

U krijgt bij ons individuele behandelingen, waarbij – afhankelijk van de aard van de aandoening en uw mogelijkheden – aan huis behandelingen ook mogelijk zijn. De praktijk heeft contracten met alle grote zorgverzekeraars. Wegens verschillen per zorgverzekeraar en afgesloten polis, raden wij u aan om van tevoren na te gaan in hoeverre u verzekerd bent voor vergoeding van fysiotherapie.

U kunt ook kijken op   https://www.zorgkiezer.nl/vergoedingen/fysiotherapie

Klik hier voor een foto impressie.

Orthoparc